Hoe kun je een uitbraak van een ziekenhuis bacterie voorkomen? Een ziekenhuis bacterie staat bekend als een micro-organisme dat zich lastig met antibiotica laat behandelen. Zeker voor patiënten met een lage weerstand, zoals in een zorginstelling, verpleegtehuis of ziekenhuis, is besmetting met een bacterie erg gevaarlijk. Met onze mensgerichte organisatie pakken wij met slimme en innovatieve methodes jouw facilitaire vraagstuk bij de kern aan.
Een ziekenhuis bacterie is een bacterie die resistent is tegen de meeste vormen van antibiotica. Een veelvoorkomende ziekenhuisbacterie is MRSA. Ben je gezond, dan merk je meestal niet dat je een ziekenhuisbacterie als MRSA bij je draagt. Maar als je de bacterie onbedoeld overdraagt aan een ander met een verminderde weerstand kan een gevaarlijke infectie ontstaan.
Bij iedere operatie is er een klein risico op een infectie. Deze infectie kan ontstaan wanneer een ziekenhuis bacterie na de operatie in de wond binnendringt. Om die reden moet de operatieruimte zo steriel mogelijk zijn. CSU heeft een uitgebreide ervaring met de schoonmaak van clean rooms. Deze verantwoordelijke taak nemen we bijzonder serieus. Onze specialistische teams zorgen ervoor dat jouw clean rooms op elk moment brandschoon en veilig zijn. Van kleeddiscipline tot apparatuur.
Een dagelijkse professionele reiniging van contactoppervlakken en sanitair minimaliseert de kans op een uitbraak van een bacterie in het ziekenhuis aanzienlijk. Proactief denken we met je mee en werken we aan scherpe, slimme en schone methodes voor een veilige zorgomgeving. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag nu een offerte aan voor doeltreffende schoonmaak en meer.
Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!
Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl