Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Stem jouw favoriet de finale in van de CSU Innovatie Award 2024!

Op 11 oktober pitchten acht zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties aan de vakjury van de CSU Innovatie Award. Onze zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche. De jury wijst twee finalisten aan, jij kiest de derde finalist! Bekijk en beoordeel de acht ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst en stem jouw favoriet naar de finale.

Bekijk de pitches en stem op jouw favoriet

Video’s van de pitchers staan nú online op www.csuinnovatieaward.nl. Tot 31 oktober 12.00u heb je de mogelijkheid om 1x op jouw favoriet te stemmen. De pitcher met de meeste stemmen staat samen met de twee juryfinalisten op het grote podium op 12 november tijdens de finale van de vijfde CSU Innovatie Award 2024.

De acht kanshebbers

  1. Builders Key
    Builders Key is een circulaire manier van bouwen. De innovatie is een gepatenteerd bouwsysteem met schroef- en spijkerloze houtverbindingen, volledig herbruikbaar en gezaagd met software die zorgt voor een trefzekere productie.
  2. Met Mij
    Met Mij is een sociale innovatie speciaal voor mensen met een taalachterstand. Virtueel WhatsApp contact ‘Mijke’ geeft met behulp van AI, begrijpbare antwoorden op geschreven of gesproken vragen. En helpt mensen naar het juiste (zorg)loket voor drempelloze maatschappelijke inclusie.
  3. DialogueTrainer
    DialogueTrainer traint je softskills in gesprekken op de werkvloer. Met een virtuele gesprekspartner middels AI kun je gesprekken oefenen die belangrijk zijn binnen een organisatie. De data die daaruit volgen, worden in een dashboard weergegeven om jezelf te blijven ontwikkelen.
  4. Rinse&Go
    Rinse&Go is een innovatief spoelstation voor herbruikbare bekers. Door middel van (enkel) waterdruk spoel je jouw herbruikbare beker de hele dag schoon voor hergebruik. Hiermee bespaar je water, energie en plastic afval in en rondom je werkplek.
  5. SpeedDryer
    De SpeedDryer is een slim, draaiend droogrek dat met minimaal gebruik van energie en optimaal gebruik van lucht, elke was maximaal droogt. Een forse besparing ten opzichte van de traditionele droogtrommel, duurzaam voor stoffen en eenvoudig in gebruik.
  6. ChargeHyve
    De ChargeHyve is een innovatieve oplossing om je fietsaccu in op te laden. De slimme, schakelbare laadlockers zijn brandveilig, diefstalveilig, houden de werkplek opgeruimd en maken het gemakkelijker om de elektrische fiets te kiezen naar je werk.
  7. Automatische Transportbandreiniger
    De automatische transportbandreiniger van Innovi zorgt voor een ononderbroken productieproces en een besparende reiniging van transportbanden. Door de combinatie van stoom en afzuiging blijven tijd, chemische middelen, water en arbeid bespaard bij de reiniging.
  8. De Bloeiindex
    De Bloeiindex van Patatje Sociaal maakt de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzichtelijk. De medewerker, de HR-afdeling en dienstverlenende instanties volgen de ontwikkeling, en groei van talent voor een volgende stap in de arbeidsmarkt.

Winnaar van de CSU Innovatie Award

De winnaar gaat naar huis met onze succesversneller; een investeringsbudget van € 10.000,-, professionele begeleiding en coaching, een breed nieuw netwerk, een marketingboost én ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld.

Stemmen kan tot 31 oktober 12.00u

Dus ga nu naar www.csuinnovatieaward.nl, bekijk de pitch-video’s en stem jouw favoriet de finale in!

Stem jouw favoriet naar de finale CSU Innovatie Award 2024