Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU 1 oktober finalist voor award Diversiteit in Bedrijf 2024  

CSU introduceert Nibud-WerkUrenBerekenaar

CSU is op 1 oktober een van de 3 finalisten voor de award ‘Diversiteit in Bedrijf’ van de Sociaal-Economische Raad (SER). De award gaat eens per twee jaar naar het meest vernieuwende, overdraagbare en effectieve initiatief voor Diversiteit & Inclusiviteit op de werkvloer. De andere finalisten zijn Amsterdam UMC en IKEA. 

1 oktober is het Diversity Day. De ‘nationale feestdag’ waarop we de inzet voor diversiteit en inclusie op de werkvloer vieren. Online inspiratie opdoen kan bij de kick-off van Diversity Day door de SER. Tijdens de kick-off wordt ook de winnaar van de award bekend gemaakt. 

Met Financieel Fris, onderdeel van Fris in je Werk, helpt onze organisatie onze medewerkers en hun gezinnen om financieel gezond te blijven. We geven ze de tools en kennis die ze nodig hebben om hun geldzaken beter te beheren, schulden onder controle te houden en financiële stress te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan de WerkUrenBerekenaar, budgetcoaching en bespaartips. Zo hopen we dat iedereen volop kan meedoen in de maatschappij. 

CSU vindt het belangrijk dat financiële onderwerpen binnen onze organisatie bespreekbaar zijn. We willen een cultuur creëren waarin mensen openlijk over hun financiële zorgen kunnen praten, zonder zich te hoeven schamen.